Шахраї з Луганщини видурюють гроші у підприємців Тернопілля

Телефонне шахрайство продовжує «процвітати» на теренах нашого краю. На це нарікають у Головному управлінні Державної Фіскальної Служби (ДФС) у Тернопільській області.

Шахраї представляються довіреними особами посадовців Головного управління ДФС в області і вимагають кошти начебто для залагодження перевірок чи на якісь інші нагальні потреби, повідомили у Відділі організації роботи обласної ДФС.

– Після перевірки фахівці встановили: дзвінки із номеру телефону 066-052-70-23 насправді надходять із виправної колонії №38. Вона розташована на тимчасово непідконтрольній Україною території у селищі Ленінське Свердловського району Луганської області, - уточнюють у податковій.

І вкотре наголошують: «Посадові особи Головного управління ДФС в області, територіальних органів ДФС, а також Тернопільської митниці жодних вказівок збирати гроші від свого імені ніяким довіреним особам не давали!».

Отож, місцевих підприємців наполегливо просять бути пильними і обачними, не вірити сумнівним пропозиціям і ретельно перевіряти інформацію.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото із відкритих джерел

Довідка. При подібних випадках шахрайства суб’єктам господарювання слід негайно звертатися до місцевих органів Національної поліції, а також повідомляти у Головне управління ДФС в області за номерами телефону: (0352) 43-46-45, 43-04-16 (факс), 43-46-38, 098-992-42-82 або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1. 

Вибір читачів за тиждень

Відео