Тернопільські волонтери повезуть смаколики у зону АТО на Великдень

ГО «Автомайдан Тернополь» уже протягом декількох днів активно збирає пасхи, крашанки та домашню ковбасу, щоб бійці у зоні АТО також відчули дух свята. Виїхати із Тернополя активісти планують 30 квітня.

- Це вже буде наша 34 поїздка на Схід. Ми маємо в планах проїхати всю лінію фронту, від станиці Луганської і проїхати Світличне, Водяне, Трьохізбенку і Кряківку, - розповідає Дмитро Гайдуцький, голова ГО «Автомайдан Тернопіль».

З Тернополя їде 1 машина, та ще 2 – з Житомира. Активісти планують проїхати 4 тис. км. За словами голови ГО «Автомайдан Тернопіль» на заклик про допомогу відгукнулись добрі люди, які спечуть 300 пасок та зроблять домашню ковбасу. Наразі зараз закупляються яйця.

- Я думаю, що фарбування яєць у нас займе цілий день, оскільки плануємо закупити близько 1000 яєць. Зараз у нас є проблема у картонних коробках, для того щоб упакувати це все, - зазначає Дмитро Гайдуцький.

Також Дмитро Гайдуцький розповів, що громада Дарахова привезла дуже багато продуктів харчування, тож у нас на складі зараз знаходить 2 буси продуктів.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

Всі бажаючі допомогти можуть звертатись за телефонами:

097-291-00-03 – Гаряча лінія;

067-193-13-00 – Ріта.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео