Волонтери шукають автомобіль, щоб доправити смаколики бійцям АТО

Святкова великодня поїздка на схід під загрозою зриву. Причиною стало ДТП, у яке потрапив волонтер Тарас Герман. Винуватець аварії побив його та втік з місця події. У результаті аварії пошкоджений також волонтерський бус.

Поліцейські цю подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією «хуліганство». У Тараса Германа лікарі констатували закриту черепно-мозкову травму, повідомляє ZZ.

Ця подія може кардинально змінити передпасхальні плани волонтерів. Оскільки пошкоджений бус мав бути відправлений на Східну Україну.

«Ситуація нас дуже насторожує. Оскільки може зірватися поїздка на схід. Цей бус має виконувати дуже важливу роль у підготовці поїздки. Ним ми збирали допомогу. У результаті аварії був повністю пробитий радіатор. Ми були змушені придбати в борг новий радіатор. І ми дуже сподіваємося, що винуватець аварії відшкодує всі ці витрати. Бо ми вважаємо абсолютно недоцільним витрачати кошти, передбачені на допомогу бійцям на ремонт, причиною якого стала зухвала і неадекватна поведінка порушника. Найгірше у цій ситуації те, що зривається поїздка. І ми не знаємо, як відправити пасхальні набори для хлопців», – каже волонтер Ліля Мусіхіна.

Волонтери шукають допоміжний транспорт, а також охочих запропонувати власне авто для відправлення святкової продукції воїнам АТО.

Вибір читачів за тиждень

Відео