Учні тернопільської школи №3 вп’яте стали переможцями міського етапу «Олімпійського лелеченя»

27 квітня відбулися фінальні змагання міського етапу спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя». Юних фіналістів майбутніх олімпійських надій з  різних мікрорайонів нашого міста прийняла ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Програма фінальних змагань складалася з трьох етапів: презентації, 5-ти спортивних естафет  та вікторини на олімпійську тематику.

У спортивній залі школи панував справжній олімпійський  дух, який заставляв команди боротися за подарунки та путівку на обласні фінальні змагання. У підсумку, п’ятий рік поспіль, перемогу здобула команда «Олімпійська зміна» з ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, представник команди Бенцал Любомир. Друге місце посіла команда ТЗОШ №24 «Юнга», представник команди Поліщук Ігор, третє – «Боги олімпу» з ТСШ № 7 з поглибленим вивченням іноземних мов , представник команди Вінніков В.В., четверте місце – «Рекорд» (ТЗОШ №10) представник команди Олена Шульгіна, п’яте місце – «Олімпієць» (ТЗОШ №27) представник команди Корнага В.

Справжньою окрасою спортивного свята стали презентації, де кожна з команд-фіналістів показала свої вміння та майстерність. Також учасники змагань виготовили плакат «Привітання Олімпійцям», де кожен залишив свої побажання  нашій Олімпійській збірній. Його урочисто вручили нашому «майбутньому олімпійцю» Олександру Тугарєву.

Призери та переможці  змагань були нагороджені грамотами обласного відділення Національного олімпійського комітету України. За I місце команда переможців отримала футболки, кепки та значки від НОК України та путівку на участь в обласному етапі. За II місце - подарунки від ТМ «Ласунка» (терморюкзаки та годинник).  За  III місце -  зошити від видавництва «Школярик». Всі учасники  отримали літературу на Олімпійську тематику та зошити від ТМ «Ласунка».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео