За кермо – без документів, зате «під кайфом»

Тернопільські поліцейські затримали водія, що знаходився під впливом кількох наркотиків одразу.

Вчора, 27 квітня, на мікрорайоні «Дружба» тернопільські патрульні зупинили яскраво-жовтий Opel Tigra. Причина – забруднені номера. Правоохоронці хотіли тільки нагадати водію про потребу очистити номерний знак, проте звернули увагу на його не зовсім адекватну поведінку і запідозрили, що молодик – «під кайфом». До того ж, в нього не виявили жодних документів.

Чоловіка доправили в обласний наркодиспансер, де провели усі необхідні аналізи. Виявилось, на момент затримання водій був під дією, навіть, не одного, а одразу двох наркотиків – марихуани та амфетаміну.

Слідчо-оперативна група, що прибула одразу потому, вилучила в молодика невелику електронну вагу із залишками білого порошку, насіння рослини (імовірно, коноплі), 2 предмети, схожі на пістолети і велику суму грошей в іноземній валюті.

Чоловіку виписали  постанову за ст.126 ч.1 КУпАП – за керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб та протокол за ст. 130 – керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

Патрульна поліція Тернополя

Вибір читачів за тиждень

Відео