РДА на Тернопіллі очолив колишній «нашоукраїнець»

Голову Монастириської райдержадміністрації (РДА) призначив Президент Петро Порошенко. Новим керівником району став Степан Іванович Бойко.

Про це йдеться у розпорядженні, опублікованому на офіційному сайті Глави держави. Інформація про пана Бойка – дуже скупа, однак журналістові «Терену» вдалося дізнатися, що Степан Бойко народився 26.01.1962 р. Він - громадянин України, має вищу освіту і є членом Партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Таку інформацію у ЦВК оприлюднили під час виборів до місцевих рад у жовтні 2015 р. Тоді Степан Бойко був заступником голови районної ради.

Окрім того, у відкритих джерелах вказано, що Степан Іванович Бойко був головою комісії із припинення або ліквідації «Монастириськбуду». Також виявилося, що пан Бойко раніше очолював Монастириську районну організацію Політичної партії «Наша Україна».

Нагадаємо, із посади голови Монастириської РДА у березні Президент звільнив Марію Павлік – представницю ВО «Батьківщина». Причина проста – за соціально-економічними показниками Монастириський район традиційно пас задніх на Тернопільщині. Досі виконував обов’язки очільника Павло Дронь – перший заступник голови РДА.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео