У клубі «Чарівниця» говорили про проблеми жінок

У навчальному класі Бучацького райцентру зайнятості відбулося чергове засідання жіночого клубу «Чарівниця» на тему: «Жінка в суспільстві, її роль та призначення. Репродуктивне здоров’я жінки».

Його провела представник громадської організації м.Тернополя «Відродження нації» Ольга Горошко, яка акцентувала увагу присутніх на основних проблемах сьогоднішньої жінки: жінки-друга, жінки-матері, бізнес-леді. Учасниці семінару обмінялися думками щодо набуття впевненості  у власних силах, підвищення рівня самооцінки та пошуку оптимальних моделей поведінки при вирішенні життєвих проблем, пов’язаних з пошуками роботи. Було обговорено й ризики працевлаштування жінок за кордоном.

Говорили і про те, як забезпечується рівноправність жінок у сфері трудових відносин, наданням їм рівних з чоловіками можливостей у професійній підготовці; про охорону праці та здоров’я жінок; правовий захист, матеріальну і моральну підтримку материнства і дитинства, включаючи надання оплачуваних відпусток та інших пільг вагітним жінкам і матерям.

   

Вибір читачів за тиждень

Відео