На Тернопіллі триває кадрова «революція» (фото)

Кадрові зміни на Тернопіллі відбуваються мало не щодня.

Зокрема, сьогодні, 5 травня, до складу колегії обласної державної адміністрації (ОДА) ввели нового заступника голови ОДА Олега Валова. Відповідне розпорядження підписав його начальник - Степан Барна. Відтак очільник краю представив ще одного нового члена колегії - відомого аграрія Миколу Пилипіва. Керівника ПАП «Аркадія», що у Гусятинському районі, нещодавно обрали головою Ради обласного об’єднання сільськогосподарських підприємств («Терен» про це писав ТУТприм.).

Окрім того, на засіданні, в якому брали участь  голови районних держадміністрацій і територіальних громад, мери і представники міст обласного значення, а також депутати місцевих рад і представники структурних підрозділів ОДА, Степан Барна представив усім
новопризначеного голову Монастириської райдержадміністрації – Степана Бойка. Нагадаємо, нині цей район за темпами залучення інвестицій, створенням позитивного бізнес-клімату і рівнем виконання мобілізаційного плану перебуває на останніх позиціях в області. Тож на пана Бойка розраховують як на хорошого кризового менеджера («Терен» про це писав ТУТприм.).

Додамо, Тернопільщина нещодавно отримала ще й нового керівника управління Держгеокадастру в області. На цю посаду переміг у конкурсі Павло Боднар, який упродовж останніх місяців виконував обов’язки керівника земельного відомства. Він пройшов конкурсне випробовування у столиці і отримав погодження в обласній держадміністрації. Нагадаю, посада у Держгеокадастрі була вакантною понад рік. Після звільнення Віктора Мартинюка на це місце претендували кілька представників відомих політичних сил. Утім, свого добився Павло Боднар, інтереси якого лобіював Микола Люшняк - народний депутат від партії «УДАР», що влилася у президентську політичну силу.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео