Не заманюйте автозлодіїв!

У Тернополі все частіше обкрадають автомобілі. Злодії розбивають скло, знімають відеореєстратори, магнітоли, забирають усе цінне. Тому треба бути дуже уважним, не залишати машину на парковці без нагляду.

Аби заволодіти пристроями, які згодом продадуть за дріб’язок, крадії нищать автівки та розбивають вікна, спричиняючи ще більші збитки власникам. Пошкоджують здебільшого  скло передніх бокових дверей, швидко беруть те, що їх зацікавило, і втікають. Часто їх не зупиняє навіть сигналізація.

Як вберегтися від автозлодіїв? Не заманюйте їх легкою наживою! Не залишайте у салоні нічого цінного. Відеореєстратор, навігатор, документи, мобільний телефон, а тим паче, барсетку  чи гаманець не полінуйтеся і заберіть із автомобіля. Цей запобіжний захід зробіть ваш транспорт менш привабливим для зловмисників.

Також правоохоронці рекомендують залишати автомобілі в освітлених місцях чи на охоронюваних парковках. І не варто бути байдужим. Якщо бачите, що чужої чиєїсь автівки коїться щось не ладне, не будьте байдужими, наберіть «102» й повідомте про це поліцію.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео