Щоб здати на металобрухт електродвигун, красти його пішло четверо

Працівники Гусятинського відділення поліції піймали чотирьох чоловіків, причетних до крадіжок приватного майна.

На слід зловмисників правоохоронці вийшли в ході проведених слідчо-оперативних заходів. Вони відпрацьовували інформацію про ймовірну причетність четвірки до серії крадіжок, пише dosie102.

У ході перевірки стало відомо, що мешканці Гусятинщини ще в 2015 році, розбивши навісний замок, проникли у приміщення неробочої пилорами в Хоросткові. Звідти вони винесли електродвигун та металеву тальку для обробки деревини. У поліцію потерпілий у момент злочину не звертався.

Викрадене зловмисники здали на металобрухт, заробивши 1500 гривень. Гроші витратили на власні потреби.

За словами начальника Гусятинського відділення поліції Олега Білобровця, до крадіжок причетні четверо чоловіків. Двоє з них уже судимі за крадіжки і умовно відбувають покарання за злочини. Двоє інших раніше в поле зору правоохоронців не потрапляли. Поліцейські перевіряють причетність четвірки до схожих злочинів.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 частина 3 ККУ - "Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео