Надія Сеньовська презентувала свою книгу у Тернополі

Викладач Тернопільського національного педуніверситету Надія Сеньовська ознайомила учасників та гостей мистецького фестивалю «Ї» в Тернополі із своєю новою книгою.

Як розповіла Надія Сеньовська, її книга «Оптимістчині подорожі довоєнною Україною» увібрала в себе одинадцять подорожніх записок, що не пов’язані між собою за змістом. Правда, це не стосується двох історій про ті ж місця, але з іншими персоналіями, як-от «Подільський вояж. Частина 1 .» і «.Подільський вояж. Частина 2.» та «Ялта – це щось !» і «Параню, Параню, я вже є! (Ялта - 2)» . Знайомство із цією книгою одразу ж викликає певні асоціації із театральним дійством, де є все: і трагедія, і комедія, і драма з мелодрамою. Все це захоплює читача, веде за собою, спонукає з цікавістю продовжити читати цю книгу далі. Уважний читач одразу ж зауважує, як Надія Сеньовська вміло використовує живі сцени, ті чи інші життєйські подробиці, що надає твору особливу образність і авторську присутність у самих оповідях.

Довідка «ТЕРЕНу». Надія Сеньовська - викладач кафедри педагогіки і менеджменту освіти Тернопільського національного педагогічного університету. Закінчила аспірантуру, захистила кандидатську дисертацію. В її доробку – близько двадцяти  наукових праць, серед яких - тези, статті, методичні рекомендації, монографія. Надія Сеньовська - автор поетичних збірок «Щоденник Жасмину», «Акацієвий рай». Чоловік Надії - Олександр Сеньовський, боєць 128 окремої гірсько-піхотної бригади, отримав поранення в зоні АТО. 

Орест САРМАТСЬКИЙ

Фото автора 

Вибір читачів за тиждень

Відео