Другий півфінал «Koza Music Battle» - вже сьогодні

Другий півфінал музичного конкурсу серед молодих гуртів «Koza Music Battle» відбудеться у Тернополі 12 травня. Змагання розпочнуться о 20.30 год. в Коза Барі.

Цього разу за місце у фіналі боротимуться гурти з Одеси (Колір), Бучача (Ефект пам’яті), Івано-Франківська (Fifty/fifty) та Львова (MachuPicchu).

  • Колір (indie-folk) - це дві дівчини: одна руда, а друга - кучерява, які пишуть і співають те, що відчувають. Натхнення у музиці приходить від країни, людей, дерев, повітря, відчуття свободи та всього, що навколо та за межами.

  • Ефект пам’яті (альтернатива). У гурті реалізовуються думки, вподобання кожного з учасників, котрі не могли втілитись у інших проектах.

  • MachuPicchu (Indie-rock). Сформований у Львові музикантами з різних частин України.  Натхнення шукають у житті та архітектурі Львова, а також у творчості молодих британських гуртів нової хвилі. 

  • Fifty/Fifty (punkrock).  Кожна пісня - це реальна історія або переживання, які пов’язані з якимись подіями. Можна сказати, що надихає їх кожен день і все пережите.

Вхід - вільний!

 

Вибір читачів за тиждень

Відео