Тернополян запрошують на кастинг фільму

У Тернополі планують розпочати зйомки короткометражного фільму про любов та знайомство «Сутність». Кастинг уже розпочато.

Активісти з Тернополя та Рівного, Юрій Суходоляк та Олександра Комісарова оголосили кастинг на головні ролі у короткометражному фільмі «Сутність». До зйомок активістів підштовхнула новина про фестиваль короткометражок у Рівному, який відбудеться 28 травня.

- Ідея знати фільм виникла після того, як був стимул, і стимулом цим став фестиваль короткометражок у Рівному, - розповів Юрій Суходоляк.

Відтак уже є близько 50 охочих зніматись у фільмі. Проте, організатори у суботу, 14 травня проведуть кастинг, де і визначать, хто ж стане головними героями  фільму. Короткометражна стрічка про знайомство та любов трішки у арт-хаузному стилі.  Тернополяни зможуть переглянути фільм після 28 травня.

- Позавчора ми запустили реєстрацію, дуже багато людей подали заявки на зйомки фільму. Цієї неділі ми будемо знімати фільм. З охочими побувати у головній ролі ми проведемо співбесіду, - розповідає Юрій Суходоляк.

Усім бажаючим побачити себе на екрані необхідно зайти на сторінку Юрія Суходоляка у соціальній мережі fаcebook та заповнити анкету.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео