Тернопільські кікбоксери вибороли дев’ять золотих медалей на чемпіонаті в Рівному (фото)

На відкритому чемпіонаті з кікбоксингу Рівненської області WPKA спортсмени з Тернопільщини завоювали аж дев’ять золотих медалей. Боксерські поєдинки тривали два дні – 7 та 8 травня.

Участь у змаганнях взяли понад 130 учасників різних вагових та вікових категорій з Рівненської, Тернопільської, Львівської, Житомирської, Волинської та Чернівецької областей.

Федерація кікбоксингу Тернопільщини заснована Іваном Чайківським, котрий всіляко сприяє участі тернополян у змаганнях. Нашу команду представляли 10 спортсменів – Валентин Касіян, Дмитро Шамрай, Владислав Касіян, Михайло Стриєшин, Назар Дармороз, Олександр Ямнюк, Євген Курило, Ілля Агеєв та Христина Дядьо.

Михайло Стриєшин, який виграв три бої, визнаний кращим бійцем турніру, а кожен хлопець з команди виборов «золото». За словами тренера команди Олександра Дульнева, федерація спорту Тернопільщини зараз готує команду для участі в чемпіонаті України серед студентів та учнів ДЮСШ, який розпочнеться вже 18 травня цього року.

- Наша компанія підтримує молодих спортсменів вже не перший рік. Ми розуміємо, що спорт – це запорука здорової нації. Тому ми докладемо максимальних зусиль, щоб перемог у нашої команди ставало все більше, - сказав Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Василь ТОМЧИШИН

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео