На підприємстві «Агроіндустрія – 11» появилась високотехнологічна вітчизняна новинка

Сьогодні «Агроіндустрія – 11», яка входить до складу компанії «Агропродсервіс», упевнено стає лідером Західної України з випуску бетонних решіток для свинарської галузі. Обсяг цієї продукції лише з початку року вимірюється десятками тисяч метрів квадратних.

Бетонна решітчаста щільова підлога є безальтернативним варіантом для організації утримання та відгодівлі поросят. А її агропродсервісівські зразки є значно дешевшими для сільгосппідприємств Тернопільщини та сусідніх областей за рахунок скорочення затрат на логістику та запровадження новітніх і енергоощадних технологій, повідомляє agroprodservice.

Уся продукція виготовляється з армованого бетону марки 400 з високою водонепроникністю, як за стандартними розмірами, так і за індивідуальними замовленнями. Виріб розрахований на навантаження майже 600 кг/м.кв. та має протиковзьку поверхню.

Крім цього, на підприємстві налагодили випуск бетонних перемичок та стовпчиків для садівництва. Останні  використовують при влаштуванні шпалер у міжряддях плодових дерев.

Як повідомив директор підприємства Віктор Захаренко, цими днями на «Агроіндустрії – 11» появився агрегат СБ 240.07, який дозволить фасувати цемент у мішки вагою 25, 50 кг, та інші будівельні суміші: пісок, сухе вапно тощо. До речі, ця високотехнологічна новинка – суто вітчизняна розробка і відзначається конструкторською простотою та зручністю в експлуатації.

Отже, підприємство у найближчому часі обзаведеться новими виробничими площами та розширить асортимент своєї продукції.

Вибір читачів за тиждень

Відео