Голова Тернопільської ОДА вітав згорьованих матерів, яким ще 2 роки тому Порошенко обіцяв закінчити АТО «за кілька годин» (фото, інфографіка)

"Зарваниця. День Матері. Разом із друзями І.Побер, Р.Заставний, М.Люшняк, Т.Юриком і О.Барною спільно з матерями і дружинами загиблих Героїв відзначили свято. Дякую Вам, матері і дружини за Ваших синів і чоловіків...", - написав на своїй сторінці у "Фейсбук" голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Це вже 2-й рік поспіль День матері відзначають зі сьозами на очах.

А ще 7 червня 2014 року під час інавгурації шостого президента України Петра Порошенка, його ключовою обіцянкою було закінчити війну протягом місяця.

Ще раніше, 26 травня 2014 року, відразу після виборів, Петро Порошенко повідомив, що підтримує продовження антитерористичної операції на Донбасі, але хоче змінити її формат.

«Я підтримую її продовження, але вимагаю зміни її формату», – сказав він. - «Антитерористична операція не може і не буде тривати 2-3 місяці. Вона повинна і буде тривати години», наголосив Порошенко.

Всі виконані і не виконані обіцянки глави держави можна побачити на інфографіці, виконаній за результатом 1 року перебування на посаді.

Вибір читачів за тиждень

Відео