Тернопільські журналісти вдосконалювали свої вміння

13-14 травня Тернопіль відвідав відомий спеціаліст в сфері медіа, Олег Хоменок, щоб провести місцевим журналістам ряд професійних тренінгів.

В рамках школи журналісти, яку проводить Тернопільський прес-клуб, провели два тренінги. 13 травня на тему: «Журналістські розслідування»,а 14 - розповіли про «Сучасні цифрові ґаджети в роботі репортера».

Спікером виступив відомий медіа-тренер, старший радник з питань медіа InternewsNetwork, член Ради директорів Глобальної мережі журналістів-розслідувачів, Олег Хоменок.

- Ми живемо в епоху, коли все змінюється. Нові технології  починають сильно впливати на всю систему медіа і журналістики, і журналісти мають знати, як з цим працювати і як реагувати на проблеми, які існують в їх роботі. А журналістські розслідування – це той жанр журналістики, який зараз дуже затребуваний від аудиторії, бо люди починають цікавитись куди йдуть гроші, які вони платять, як розподіляють податки, і як проходять антикорупційні розслідування, - пояснює актуальність тем тренінгів Олег Хоменюк.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото ГО "Тернопільський прес-клуб"

Вибір читачів за тиждень

Відео