Пожежна команда Побера справилась на «відмінно»

Чиновник, якого спіймали на хабарі на Тернопільщині розміром 50 тис.грн., як ні в чому не бувало, ходить на роботу і вихваляється, що справу вже «заминають».

Про це повідомляють його підлеглі на умовах анонімності. Вони ж стверджують, що жінку, яка написала заяву про вимагання грошей, роблять хворою.

Як повідомляв раніше "ТЕРЕН", 5 травня, викрили начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області під час одержання хабара в розмірі 50 тисяч гривень. Гроші чиновник отримав за оформлення документів в інтересах третіх осіб. Посадовця впіймали на «гарячому» співробітники Тернопільської прокуратури разом із працівниками СБУ.

За словами правоохоронців, навіть проводились слідчі дії для з’ясування всіх деталей кримінального провадження. Чиновнику інкримінують ч. 3 ст. 368 КК України «Одержання неправомірної вигоди».

Та вже за півтора тижні одіозний керівник-хабарник майже вийшов сухим з води. Покровительство народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» ударівця Ігоря Побера зробило свою справу.

Справу почали «заминати», хабарника відпустили під заставу, трохи більшу за 100 тис.грн.

Як повідомляє низка місцевих ЗМІ, чиновником-хапугою виявився Андрій Плевачук, якого з Ігорем Побером повязує партія Віталія Кличка УДАР, в якій Плевачук очолював Кременецьке відділення.

Саме Побер лобіював призначення Плевачука і зараз рятує того від 8-12 років реального увязнення та конфіскації майна.

Як відомо, майже кожне резонансне затримання тернопільських високопосадовців закінчувалося «пшиком». Нагадаємо, що на «гарячому» в різний час попалися начальник Інспекції  захисту прав споживачів, керівник реєстраційної служби Головного управління юстиції, головний лікар райлікарні, керівник комунального підприємства, заступник міського голови Тернополя, працівник податкової та ін.

Вибір читачів за тиждень

Відео