Теребовлянські школярі змагались за Кубок з дворового футболу (фото)

15 травня 2016 року у спортивному залі міського стадіону міста Теребовлі (Тернопільщина), провели фінальні змагання серед школярів з дворового футболу.  

У змаганнях взяли участь команди із сіл Ласківці, Струсів, Лошнів, Острівець, Теребовлянської ЗОШ №2 та Теребовлянського навчально-виховного комплексу.

Усі команди-переможниці попередніх змагань виборювали  право захищати честь своїх  територій у фінальних змаганнях, а  здобути перемогу було нелегко, тому що у попередніх змаганнях це право протягом місяця  виборювали аж  16 команд.

Розпочались довгоочікувані фінальні старти.  Гравці у своїх підгрупах самовіддано боролись за призові місця протягом  цілого дня та справді виявляли  непохитну  волю до перемоги. 

Ось, нарешті, визначились переможці та призери змагань. Перше місце виборола згуртована команда села Лошнів, друге місце здобув колектив Теребовлянської ЗОШ № 2, третє місце посіла команда села Ласківці.

Команди-переможці та команди-призери змагань нагороджені грамотами та медалями Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео