Аварійність на дорогах – основна причина високого рівня смертності на Тернопільщині

Аварійність на дорогах – основна причина високого рівня смертності у молодому віці, – кажуть у поліції. Найчастіше причинами аварій з трагічними наслідками є алкогольне сп’яніння та перевищення швидкості. У тиждень безпеки дорожнього руху правоохоронці вирішили застерегти від порушення правил.

Тернопільщина приєдналася до Всесвітньої акції «Тиждень безпеки дорожнього руху». Цього року мета заходів – безпека дітей на дорозі.

«Від початку цього року на автошляхах Тернопільської області від ДТП постраждало понад сім тисяч людей, більшість із постраждалих – молодь. Основними причинами цих ДТП є порушення правил дорожнього руху. У рамках цієї акції «Тиждень безпеки дорожнього руху» ми хочемо вкотре застерегти жителів області від небезпеки. Тому просимо всіх бути обачними. Пам’ятайте, що помилка може вартувати життя», – каже т. в. о. заступника начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Володимир Зигрій.

Призводить до аварій також поганий стан доріг, – кажуть правоохоронці, пише зз. Вони визначили вісім ділянок у Тернополі, де найбільша кількість концентрації ДТП. Ті ділянки повинні відремонтувати вже цього літа.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео