Набридло стояти в чергах - здійснюйте оплату через онлайн-сервіси

В Тернополі провели тренінг та пояснили як здійснювати оплату за комунальні послуги онлайн, та як подавати показники лічильника без черг та комісії.

На жаль, тернополяни виявились малоактивними, і склалось враження, що мешканці нашого міста просто люблять простоювати у чергах і зайве витрачати нерви. На тренінг місцеві мешканці попередньо дали згоду прийти, але в зазначений час не з’явилися.

Можливих варіантів подати покази лічильника та оплатити рахунок за комунальні послуги без відвідування установ є декілька, а саме за допомогою сервісу eps.te.ua (без здійснення оплати) та за допомогою сервісу oplata.te.ua, через Приват-24 та термінали «ПриватБанку» (при здійсненні оплати за споживчі послуги), які є чи не у кожному супермаркеті, а таких у місті є понад 300.

На тренінгу були присутні: представник “ПриватБанку” Олександр Жильцов та розробник eps.te.ua та www.oplata.te.ua Михайло Шидлівський. Крім того фахівці із ДП “ГАзопостач” ПАТ “Тернопільміськгаз” пояснили як правильно зареєструватися та подавати показники за спожитий природний газ.

Для того, щоб подати показники та оплатити вартість комунальних послуг потрібно витратити до 10 хвилин вільного часу і скористатись терміналом, або ж послугами інтернету. Є два варіанти: готівкою чи банківською карткою. Сучасні сервіси не лише зберігають час, а й дають можливість не простоювати в чергах, які збираються навколо “Тернопільміськгазу” щомісяця.

Анна КРАВЕЦЬ

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео