За сумлінне виконання службових завдань бійцям зведеного загону Тернопільщини вручили грамоти та подяки (фото)

Грамоти, подяки та відзнаки «За службу Державі» отримали тернопільські правоохоронці. Антитерористичний центр при Службі безпеки України подякував бійцям зведеного загону, які на момент травневих свят забезпечували мир та спокій у зоні "неоголошеної війни".

За сумлінне виконання службових завдань у складі сил Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей та з нагоди 71-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні подяки отримав зведений загін ГУНП в Тернопільській області.

Хлопці 8-9 травня на блокпостах у місті Красногорівка Мар'їнського району Донецької області контролювали в'їзди та виїзди, стежили за громадським порядком.

Грамоту за бездоганне виконання завдань вручили від імені керівника Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей Сергія Бассараба керівнику Тернопільського відділу поліції Петру Гукалюку, інспектору-чергового управління інформаційного забезпечення Володимиру Довгалю, старшому інспектору Чортківського відділу поліції Володимиру Завінському, начальнику відділу кримінальної поліції Володимиру Протковському, заступнику начальника Тернопільського відділу поліції Андрію Фірману, інспектору-чергового управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Ігорю Базару та заступнику командира взводу конвойної служби Богдану Жеребецькому.

Подяку правоохоронцям краю передав і керівник військово-цивільної адміністрації Красногорівки Олег Ліванчук.

 

- Вірю, що й надалі ви будете зразком виконання службових обов'язків, відповідального відношення до своєї справи в ім'я могутності України і процвітання українського народу. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, миру і злагоди.

 

Відзнаками «За службу Державі» нагородили правоохоронців і від імені Всеукраїнської громадської організації «Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга» за представленням ГО «Спілки бійців та волонтерів АТО».

Відповідно до Наказу МВС України нагрудний знак «ЗА БЕЗПЕКУ НАРОДУ» отримав ветеран органів внутрішніх справ України Зіновій Остафій.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео