На Тернопільщині ДТП з травмованими

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами - два провадження за цією статтею порушили у понеділок 24 травня правоохоронці Тернопільщини.

Повідомлення про аварію з потерпілими надійшло в Залiщицьке відділення поліції  о 00:55 від диспетчера лікарні.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Торське, водій автомобіля "Фіат-Дукато" не впорався з керуванням та зіткнувся з трактором "Т-150". Транспорт з цистерною рухався у попутному з іномаркою напрямку.

В результаті аварії до лікарні за меддопомогою звернулося четверо пасажирів з "Фіату". У потерпілих забої та травми, їх не госпіталізовували. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Із переломами плеча, ребер, стегна, забоями кісток та рваними ранами потрапили до лікарні учасники автопригоди на Кременеччині. Там на автодорозі в селі Горинка водій автомобіля "Мерседес Спринтер" не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Далі автівка перекинулася та зіткнулася зелектроопорою.

В травматологічне відділення потрапили два пасажира. Транспортний засіб правоохоронці помістили на арештмайданчик. Триває слідство.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео