Тернопільщина презентуватиме свій потенціал на «Агро-2016»

З 8 до 11 червня Тернопільська область візьме участь у Міжнародній виставці «Агро-2016» у Києві. Тернопільщину представлятимуть ТзОВ «Бучачагрохлібпром», ТОВ «Агропродсервіс», а також керівники сільськогосподарських підприємств Підволочиського та Чортківського районів.​

Зараз підприємства активно готуються до участі, щоб гідно презентувати свої можливості та потенціал краю, скориставшись унікальною нагодою для діалогу з українськими асоціаціями, малими і великими підприємствами, іноземними інвесторами.

Тернопільщину представлятимуть ТзОВ «Бучачагрохлібпром», ТОВ «Агропродсервіс», а також керівники сільськогосподарських підприємств Підволочиського та Чортківського районів. У виставці також візьмуть участь голови райдержадміністрацій, керівники господарств і переробних підприємств.

Організатором заходу виступає Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Довідково

XXVIII Міжнародна виставка «Агро-2016» відбудеться у Києві на базі Національного комплексу «Експоцентр України». «Агро-2016» – найбільша агропромислова виставка на теренах нашої держави, що виступає платформою для вдосконалення виробництва, впровадження новацій та розвитку усіх сфер АПК України. Саме на «Агро-2016» вирішується стратегія розвитку аграрного сектору на найближчі роки. У рамках «Агро-2016» пройдуть спеціалізовані виставки:

  • ExpoAgroTech-2016 – сільськогосподарська техніка, обладнання і запасні частини;
  • Біопаливо-2016 – відновлювальні джерела енергії;
  • Hi-Tech Агро-2016 – автоматизація, керування альтернативною енергетикою, GPS і GIS-технології;
  • Organic-2016 – органічні продукти і технології;
  • Animal’EX-2016 – світські тварини, ветеринарія і продукти для тваринництва;
  • FishExpo-2016 – рибне господарство і рибальство;
  • Рослинництво і агрохімія – агротехніка, агрохімія, екологічні продукти і технології, присадибне господарство, садівництво, городництво, рослинництво, теплиці.
  • Agro Build-Expo-2016 – будівництво в аграрному секторі: техніка, БМЗ, будівельні матеріали.

Вибір читачів за тиждень

Відео