Свято щасливої родини відбулося на Тернопільщині

Справжнім сюрпризом для мешканців Лановець стало свято « Щаслива родина», котре проходило днями в райцентрі за ініціативою священнослужителів різних церков і конфесій.

Сюрпризом тому, що подібні масштабні дійства традиційно відбуваються хіба що на День міста. А тут навіть із реклами свята ланівчани не могли уявити все розмаїття цікавих номерів і розваг, котрі їх очікували в рамках трьох днів проведення вищеназваного заходу.

Відкрили свято його організатори - представники більшості існуючих у місті християнських церков: православної церкви Київського патріархату, української Греко – католицької церкви, церкви християн віри євангельської та церкви адвентистів сьомого дня. З їх уст прозвучали молитовні вітання всім присутнім та родинам цілої України. Ведучим усієї програми свята був, за дорученням організаторів директор християнського місіонерського центру « Небеса» Володимир Андрощук.

Після вітального слова голови райдержадміністрації Юліана Сіранта, розпочалася культурна програма святкового дійства. Тут на присутніх чекав цілий калейдоскоп номерів: концерт, сімейні фото сесії , флешмоб, родинний велопробіг, організований місцевим клубом «ЗаВітРом», дитячі малюнки на асфальті і багато інших захоплюючих несподіванок. Сподобались учасникам свята фото з живою статуєю – мімом, вбраним у колоритний костюм. А можливість сфотографуватись у військовій амуніції наших солдатів, що ведуть героїчну боротьбу на сході держави, надавала заходу особливого патріотичного піднесення.

Григорій БАСЮК

Фото Олени САЗАНОВОЇ

Вибір читачів за тиждень

Відео