Тернопільські податківці подарували дітям необхідне приладдя (фото)

Аби привітати учнів із завершенням навчального року, податківці завітали до своїх підшефних - у Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр, де навчаються дітки із особливими потребами.

Святкову лінійку з нагоди Останнього дзвоника відвідали перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) у Тернопільській області Марія Мельник і голова Тернопільської обласної Ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС Оксана Наконечна. Вихованці центру показали їм танцювальні та сценічні номери, заспівали кілька пісень. І це при тому, що їм важко вимовляти кожне слово.  І танцюють ці діти попри те, що не чують мелодію. Звертаючись до учнів за допомоги вихователя-сурдоперекладача, Марія Мельник побажала їм гарного літнього відпочинку, а випускникам – впевненості у власних силах, непохитної віри в успіх та щасливу долю.

  • Сьогодні ми маємо нагоду низько вклонитися й вчителям. Ви, шановні педагоги, не тільки даєте цим особливим учням знання, а й формуєте їх духовно й фізично, прищеплюєте життєві принципи, допомагаєте виробити характер. Тож нехай любов, якою ви обдаровуєте своїх вихованців, сторицею вертається до вас, зігріває душі і серця, – каже Марія Мельник.

Від імені працівників фіскальної служби Тернопілля гості подарували закладу приладдя, яке допоможе як вихователям, так і його вихованцям в організації святкових заходів. У свою чергу, випускники виконали для присутніх пісні мовою жестів. А завершили свято прощальним вальсом, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото, надані Відділом організації роботи Головного управління ДФС в області 

Вибір читачів за тиждень

Відео