Чи знають тернопільські школярі правила дорожнього руху?

Незвичайний захід організували тернопільські працівники регіонального сервісного центру МВС для  школярів Великоглибочецької загальноосвітньої школи. Учні, незважаючи на юний вік, як справжні дорослі здавали теоретичний іспит зі знань правил дорожнього руху.

Діти – переможці обласних змагань юних інспекторів дорожнього руху, і вже не раз доводили, що саме знання правил, допомагає не тільки стати повноцінним учасником дорожнього руху, а й вберегти не одне життя на дорозі.

До здачі тестів усі його учасники віднеслися дуже відповідально, хвилювалися, раділи, засмучувалися невдачі. Усі тестуючі мали змогу побачити допущені помилки, а працівники центру детально  та професійно пояснили, як їх виправити та вивчити аби в майбутньому пройти іспит на відмінно та отримати водійські права.

- Мені не вдалося пройти тест, не вистачило всього  одного балу, - розповів учень Костянтин Олійник. – Однак кожен з нас є повноцінним учасником дорожнього руху, тож ці правила слід знати на відмінно.

 - Вкотре хочемо привернути увагу дітей до вивчення правил дорожнього руху . Діти молодці, адже незважаючи що проходили тести такі ж як і дорослі, показали хороший результат, - зазначив провідний спеціаліст сектору кадрового забезпечення та зв’язків з громадськістю РСЦ МВС в Тернопільській області Василь Барановський. -  Впевнений, такі  заняття допоможуть дітям  удосконалити свої знання та в майбутньому стати професійними водіями.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео