На сесії обласної ради призначили керівника Тернопільського летовища (фото)

Друге пленарне засідання 3-ї сесії Тернопільської обласної ради відкрили сьогодні, 31 травня. І першим пунктом порядку денного, як і планувалося, стало питання про призначення керівника Тернопільського летовища.

Загалом депутати хочуть у вівторок розглянути понад 100 питань. Серед них – чимало господарських і таких, що стосуються казни краю.

Нагадаємо, на посаду керівника комунального підприємства претендував представник партії «Батьківщина» Юрій Малецький. Він уже очолював колектив летовища із 2009-го до 2010 року. «Терен» про це писав докладно ТУТ.

"За" проголосували в цілому 38 депутатів. Контракт із Малецьким почне діяти 1 липня 2016 (уточнення вніс В. Деревляний). До того хочуть отримати всі сертифікати для аеропорту.

До слова, більшість депутатів зібралися у «білому домі» на вул. Грушевського, 8 задовго до початку сесії. Так, о 8 год. засідали члени постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, запобігання та протидії корупції, законності та здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави. Натомість о 9 годині відбулося засідання постійної комісії із питань бюджету. Йшлося про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за І квартал 2016 року, про внесення змін до обласного бюджету на цей рік і чимало іншого.

Засідання триває. Про все, що відбуватиметься сьогодні у сесійній залі, читайте на нашому сайті згодом.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео