У Тернопіль приїхала молодь із всієї області

Концерт із нагоди святкування Дня захисту дітей провели у Тернополі в Українському домі «Перемога».

Подивитись виступи талановитої молоді із центру творчості дітей і юнацтва приїхали гості із наближених до обласного центрі районів, а також дві делегації із Польщі.

  • Сьогодні ми святкуємо таке величне свято – День захисту дітей. На нашій українській землі вітаємо наших польських гостей, які  приїхали відсвяткувати цей день разом із нами. Вони хочуть сказати: «Ми проти війни!», - розповідає головний спеціаліст сектору соціального захисту дітей обласної держадміністрації, Тетяна Дуда.

Кожного року для певної категорії дітей проводять свято. Торік заходи із нагоди Дня захисту дітей спрямували  це свято на сиріт. Так, нині гостями святкування стали діти учасників бойових дій.

  • День захисту дітей – для нас дуже важливий, адже саме сьогодні ми нагадуємо і собі та іншим, що діти мають такі самі права як і дорослі. І потрібно з повагою ставитись до них, їхніх думок, -  каже начальник служби у справах дітей обласної держадміністрації, Ростислав Дрозд.

Серед програми концерту були виступи і музичних виконавців, і танцювальних колективів. Не забули під час заходу і згадати Героїв Небесної сотні. Їм присвятили танець із назвою «Крила лебедів».

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото, відео автора.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео