Гітаристи гуртів «Скай», «Гайдамаки» та оберуть у Тернополі переможця музичного конкурсу «Koza Music Battle»

Гурти «Reve ta Stohne» з Києва, «Machu Picchu» зі Львова та «Paper Planet»  з Тернополя - фіналісти музичного конкурсу «Koza Music Battle». Трійку кращих впродовж двох місяців визначало  авторитетне журі.

Тепер же, у фіналі, буде новий склад журі - це гітарист гурту «Скай» Олександр «Папа», арт-директор «UNDERGROUND» Ляна Мицько, гітарист гурту «Гайдмаки» Андрій Слепцов, композитор Андрій Підлужний та координатор проекту «Громадське Культура» Юліанна Сліпченко.

Саме ці люди уже цієї суботи оберуть переможців конкурсу «Koza Music Battle», які отримають головні нагороди - виступ на фестивалі «Файне місто», грошовий приз та запис трьох пісень. Фінал відбудеться 4 червня о 21.00 у барі «Коза».

У фіналі за перемогу боротимуться такі гурти:

  • Reve ta Stohne  (Київ , Weedmack music)
  • Machu Picchu (Львів, Indie-rock)
  • Paper Planet (Тернопіль, поп-панк, інді, альтернатива)


«Reve ta Stohne» - гурт, який існує на межі свідомості і надихається енергією людських сердець. Їх музика є згустком енергії та несе величезний кармічний потенціал. 

«Гурт створений весною 2014 року, коли вокалісти Євген Славянов і Макс Остяк, будучи в дуже безпосередньому гуморі, вирішили поревіти і постогнати на станції метро Тараса Шевченка. Звідти і ростуть корені нашого гурту. Трохи згодом до гурту долучилися перкусіоніст Макс Кудимець і басист Євген Котенко», - розказують про себе учасники.

Різноманітні смаки учасників гурту трансформувалися у власний стиль, який учасники називають відмацькою музикою (weedmack music). 

Machu Picchu - гурт, що сформований у Львові музикантами з різних частин України. Троє з п’яти хлопців вчаться на факультеті міжнародних відносин, який і звів їх разом.

Натхнення шукають у житті та архітектурі Львова, а також у творчості молодих британських гуртів нової хвилі. 

Paper Planet - це четверо хороших друзів, які з дитинства мріяли грати разом в гурті і хотіли, щоб їх почуло якнайбільше людей. Вибрали такі стилі музики, які найкраще відображають учасників.

Натхнення приходить спонтанно. Можуть тижнями грати старі пісні, а можуть за одну репетицію написати дві нереально крутих пісні у різних стилях.

Фінал музичного конкурсу відбудеться 4 червня о 21.00 год. у барі «Коза». Вхід - вільний!

 

Вибір читачів за тиждень

Відео