Село Тернопільщини, де в кожній родині близько 15 дітей, показали у проекті «Я соромлюсь свого тіла»

У фінальному випуску проекту «Я соромлюсь свого тіла 3» ведучі програми Катерина, Людмила і Валерій вирушили у тернопільське село Стінка, щоб облаштувати там польовий госпіталь.

Саме тут проживає релігійна громада – аміші. Представниці цієї групи практично все свідоме життя ходять вагітними. Все тому, що вони не вітають засоби контрацепції та інші блага цивілізації. Саме тому в кожній родині тут близько 15 дітей... Фахівці проекту «Я соромлюсь свого тіла 3» дуже хвилювалися про стан здоров'я амішів, але виявлось, що запросити їх на обстеження – справа не з легких. 

У польовий госпіталь прийшов хлопчик Ігор разом зі своєю тіткою. У дитини виявлено лімфостаз. Все почалося зі звичайного забиття коліна, а закінчилася відмовою від хлоп'ячих радощів... Одна нога Ігоря більше в обсязі і постійно збуджена. Хлопчикові важко перебувати на ногах тривалий час, а також грати у футбол зі своїми однолітками. 
Ще одного заплаканого хлопчика принесли у госпіталь з проблемою опіку. Малюк перекинув на себе каструлю з окропом, після чого потрапив реанімацію. Хлопчикові довелося зробити пересадку шкіри. Після цього він не спить ночами і постійно чухає спину, здираючи шкіру, пише Укрмедіа.

До Людмили Шупенюк прийшла представниця амішів – Ольга. У жінки вже 8 кесаревих розтинів! Відмова від засобів контрацепції виснажила її організм, але Ольга не збирається запобігати вагітності.

Вибір читачів за тиждень

Відео