Більшість запитів у податкову жителі Тернопілля надсилають електронкою

42 запити на доступ до публічної інформації надійшло на адресу Державної фіскальної служби (ДФС) Тернопільщини від початку року. Це - на 10 запитів більше, ніж за чотири місяці минулого року, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

  • Переважно запити адресували у Головне управління або Тернопільську об’єднану державну податкову інспекцію (ОДПІ), - кажуть фіскали. – Проте зверталися люди і в Кременецьку, Збаразьку, Гусятинську і Козівську ОДПІ.
Так, 19 запитів надійшли поштою, решта – засобами електронного зв’язку. Серед запитувачів – 16 громадян, 23 юридичні особи і 3 представники засобів масової інформації.
  • Дописувачів переважно цікавить інформація про обсяги надходжень податків і зборів до бюджету, результати проведеної контрольно-перевірочної роботи, терміни подання податкової звітності та сплати платежів, нараховані та сплачені суми, стан розрахунків з бюджетом, відомості із декларацій державних службовців, - уточнюють у податковій.
За результатами розгляду фахівці органів ДФС краю на 21 запит надали вичерпні відповіді. По семи запитах є відмова у наданні інформації. Ще 14 запитів передали належному розпоряднику інформації. Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ Фото із відкритих джерел  

Вибір читачів за тиждень

Відео