У Тернополі триває фестиваль «Кухоль пива»

Сьогодні, 5 червня у Тернополі проходить останній день  пивного фестивалю «Кухоль пива». На тернополян чекає ще багато цікавого, як от виступи гуртів «100 хвилин» та «Медовий полин» . Пивний фестиваль «Кухоль пива» у нашому місті проводять вперше. Організатори кажуть, що це зробили для того, аби показати людям, що вживати алкоголь можна і культурно, без наслідків. Також, ще однією важливою ціллю свята є популяризація місцевих гуртів.
  • Ми хочемо розповісти про правильне вживання алкоголю, про те ,як робити це культурно, щоб не завдавати шкоди ані собі, ані іншим, - розповідає один із організаторів фестивалю , Олександр Барзишен.
Окрім того, що гості заходу можуть спробувати пиво чи послухати виступи музичних колективів, на них чекає ще багато цікавого. До  таких неординарних заходів можна віднести конкурс на найкращу пивоварню і конкурси для любителів пива.
  • Щодо дітей, то для них є чудова альтернатива – молочні коктейлі, солодка вата, квас, сік і морозиво, - додає Олександр Барзишен.
Окрім того, дітки могли насолодитись цікавими іграми та забавами, а також шоу великих мильних бульбашок, організатором яких виступив центр свята «Коровай». Уже увечері тернополяни зможуть послухати виступи місцевого колективу «АМІГУРУМІ», а потім гостей міста  - гуртів «100 хвилин» та «Медовий полин». Нагадаю,  досить цікавою виявилась лекція про історію пива, що провели у п’ятницю. А у суботу тернополянам тренери оздоровчого комплексу «Каруна» показали спосіб як пити пиво і не мати пивного живота.

Програма пивного фесту "Кухоль Пива" на неділю 5 червня 2016 р.: 12:00 Початок роботи третього дня фестивалю. 12:00 - 23:00 Ярмарка пива, конкурси, розваги, спеціальні акції для відвідувачів. 12:00 - Розслаблююча музика. Виступ молодих виконавців. 14:30 - Виступ гурту Hero is coming. 14:00 - 19:00 Голосування народу за кращу пивоварню фестивалю. 15:00 - Представлення пивоварень. Розіграш пива та сувенірів за правильні відповіді на запитання. 16:00 - Конкурси 17:00 - кавер-бенд «АМІГУРУМІ» 18:00 - Студія танців «Social Dance Club». 18:30 - Гурт «Джорджія» 18:30 - Конкурси 19:30 - Підрахунок результатів конкурсу голосування "Краща пивоварня фестивалю 20:00 - Гурт «100 хвилин» 21:00 - Оголошення результатів та нагородження переможця конкурсу "Краща пивоварня фестивалю". Закриття фестивалю. 21:30 - Гурт «Медовий полин» [embed]https://youtu.be/xKu6B2WgFnU[/embed]   Даяна КОСТЕНЧУК Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео