Із техніка-електрика - у… перукарі-модельєри

Бережани Станкевич навч на перук-640

У Бережанський районний центр зайнятості Надія Статкевич за допомогою у працевлаштуванні звернулася у грудні 2015-го. За професією вона - технік-електрик, проте працювала і розмалювальником скла і адміністратором у перукарні.

Під час відвідувань центру зайнятості активно прагнула знайти нове місце праці. Отож, коли особистий консультант РЦЗ запропонувала Надії пройти професійне навчання на перукаря-модельєра, без вагань погодилася.

«Ще працюючи адміністратором у перукарні, - каже Надія Статкевич, - приглядалася до роботи перукарок. Їх вправні рухи заворожували. Потай мріяла й сама робити гарні зачіски. І лише завдяки службі зайнятості ця мрія почала втілюватися у життя».

Пятимісячне навчання у Тернопільському обласному комунальному навчально-курсовому центрі для Надії минуло, як один день. На практичних заняттях у салоні краси «Наталі», що в Бережанах, вона проявила себе як старанна, акуратна учениця, а ще - різнопланова особистість, яка не боїться експериментувати.

Зроблені нею зачіски були настільки професійними, майстерними й вирізнялися креативністю, що власниця згаданого салону краси запропонувала жінці постійне місце праці.

Вибір читачів за тиждень

Відео