Чемпіон України навчав тернополян тайського боксу

2
Прийомів тайського боксу навчались тернополяни в одному із спортивних клубів міста 11 червня. Заняття проводив чемпіон України Дмитро Борсук.

2
2

Серед чоловічої команди учасників була 20-річна тернополянка Мар’яна Сенів. Дівчина зізналась, бойові прийоми застосовувала на знайомих хлопцях.

- Хлопці бувають різні, треба бути з ними на рівні, - сміється Мар’яна. – Я викладаю фітнес, але також інколи відвідую тренування боксу. Сьогодні ефективно відпрацювала різні прийоми ударів колінами. Лікті та коліна – це візитівка тайського бійця. У кікбоксингу такі прийоми заборонені. [embed]https://youtu.be/Y7JEThQtxAc[/embed] - Не забуваймо про такі прості речі, як харчування та вода, - радить учасникам Дмитро Борсук. – Слід часто пити воду з лимоном. Коли маємо силову нагрузку, організм втрачає воду і кості стають крихкими. Якщо не їсти у потрібних кількостях, не буде енергії. Слідкуйте за здоровим харчуванням. Всі ви – дорослі, мама не накормить вас неправильними продуктами. Набирають у групи бійців тайського боксу із шести років. Для цього непотрібна попередня підготовка, додає тернопільський тренер Юрій Сенів. - Ми робимо комплексні заняття, - каже він. – Поступово тренуємо учасників. Розминка є головним компонентом. Тайський бокс розвиває вправність загалом та закладає прийоми самозахисту. Дівчата у нас працюють на рівні з хлопцями, також успішно беруть участь у показових виступах. Дмитро Борсук приїхав з Києва. Він проводить майстер-класи у різних містах. Організатори планують надалі ініціювати подібні зустрічі з спортсменами у тернопільському спортклубі систематично. [embed]https://youtu.be/Y5F81zmiVpA[/embed] Оксана БУЧКО Фото, відео автора    

Вибір читачів за тиждень

Відео