Тернополянам пропонують зарплату понад 7 тисяч гривень

34b0ea2b-967b-4b2d-93fa-daf9ba36145d
Жителів області запрошують на військову службу за контрактом і проповзуть заробітну плату понад 7 тисяч гривень. Про це сьогодні, 17 червня, на брифінгу повідомив військовий комісар Тернопільської області Володимир Катинський.
  • Як визначив Президент України, для того аби не проводити мобілізації, ми якраз проводимо добровільний відбір на військову службу за контрактом. Робимо ми це, аби вони пройшли підготовку, навчились захищати Україну і замінили наших співвітчизників, які нині знаходяться на сторожі нашої держави, - каже обласний військовий комісар.
Жителям області пропонують вакансії у 44-й окремій артилерійській бригаді. Серед них не тільки військові посади, а й цивільні.
  • Це і номери обслуг, і навідники необхідні у нашій 44 бригаді. 300 водіїв, окрім того розвідники, механіки, головні сержанти, кухарі, ремонтники, медичні працівники, зв’язківці і музиканти, - перелічив потрібні посади Володимир Катинський.
Мінімальне грошове забезпечення, яке отримують військові-контрактники 7038 гривень.
  • Окрім того, заробітна плата зростає відповідно до посади, вислуги років і військового звання, - стверджує Володимир Катинський.
  Діана ГОГОЛЬ Фото автора        

Вибір читачів за тиждень

Відео