Дітей учасників АТО із Тернопілля відправили у Хорватію (фото, відео)

DSCN2207

На відпочинок у Хорватію поїхали 45 дітей учасників антитерористичної операції на сході України із Тернопілля. Відпочинок триватиме 7 днів.

DSCN2192
DSCN2192

45 дітей учасників АТО із Тернопільщини поїхали у Хорватію. Пробудуть вони там 7 днів. Спілкуватимуться із українською діаспорою, а також  дізнаються особливості культури країни-сусіда.

- Це буде мандрівка, де дітки матимуть відпочинок на морі, - розповідає начальник служби у справах дітей обласної держадміністрації Ростислав Дрозд.

DSCN2180
DSCN2180

У службі у справах дітей є список неповнолітніх, чиї батьки воюють у зоні АТО. То ж до батьків таких діток телефонували і пропонували їм відпочинок.

- Нам подзвонили із районного відділу адміністрації, розповіли про поїздку, і ми погодились, - каже мама відпочиваючого Ольга Пухайло.

Побажати дітками щасливої дороги та гарного відпочинку прийшов і голова обласної держадміністрації Степан Барна.

DSCN2194
DSCN2194

Після цього відпочинку інша група дітей поїде у Республіку Польща.

- Також буде ще одна поїздка в Польщу. Туди поїдуть 45 дітей, відпочиватимуть вони в таборових умовах, - зазначає  Ростислав Дрозд.

Окрім того, плануються і інші поїздки, поки що над цим працюють у обласній держадміністрації. Усі охочі поїхати на відпочинок можуть звертатись в місцеві відділи сім’ї, дітей і молоді.

https://youtu.be/HrQFCvjk-4Q

Діана ГОГОЛЬ

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео