Поля на Тернопільщині обробляє трактор вартістю 6 млн. грн.

головне

На форумі «Нове зернятко – 2016» було представлено чимало сільгосптехніки різних виробників,  яка дає інноваційні можливості для аграріїв у сфері рослинництва. «Терен» звернув увагу на трактор, котрий здалеку виділяється серед інших – модель німецької компанії  «Deutz - Fahr» з вражаючими характеристиками.

Для компанії Альбіон, котра постачає іноземну сільгосптехніку в Україну ринок Західного регіону нашої держави стратегічно важливий через великий потенціал аграрного сектору, каже регіональний керівник компанії «Альбіон» Олександр Конан. В презентаційній моделі «Deutz - Fahr» 2016 року виробництва акцент зроблено на комфорті, нових системах та технологіях. Вартує така конячка 200 тисяч євро, але як запевняють дистрибютори, воно того вартує.

  • «Це та машина, яка дасть нові можливості в нашій роботі. До не давна ми працювали з машинами до 300 кінських сил. В цій моделі вже 340. Вона 2 роки продається в Європі, а от в Україні це перша модель. Я думаю, що вона відкриє для нас нові горизонти», - розповідає Олександр Конан.

Окрім мега крутого дизайну, цей трактор містить в собі найбільш передові технології в розробці двигунів і трансмісій, котрі дозволяють домогтися найкращої паливної економічності в класі, при цьому демонструючи неперевершену тягову потужність.

Ось така новинка вже працює на полях компанії «Агропродсервіс» на демо площадках. Результати роботи такого монстра вже помітні.

«Сьогодні тут новинки. Вся техніка, що представлена на форумі – це техніка 2016 року та презентується в перше в Україні. Але вже випробувана на полях компанії «Агропродсервіс». Докази цьому демо посіви, тому всі можуть побачити результати роботи цієї техніки», - запевняє пан Олександр.

[embed]https://youtu.be/tnNpIPAZwL4[/embed]

Василь ТОМЧИШИН

Фото та відео Богдан Колесов.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео