«Дністер» (Заліщики) – ФК «Тернопіль» – 1:4

Oaje8WNxJTQ

У Заліщиках завершився контрольний матч між місцевим «Дністром» та ФК «Тернопіль». Гості впевнено перемогли – 4:1.

Рахунок на 10-й хвилині відкрив красивим ударом метрів з 18-ти з кута штрафного майданчика Тарас Гром’як (0:1). На 13-й хвилині тернополяни відзначилися вдруге. Комбінацію за участю Гром’яка, півзахисника, який перебуває у розташуванні ФК «Тернопіль» на перегляді, завершив Тарас Кривий, котрий обіграв воротаря і закотив м’яча в порожні ворота (0:2). А на 21-й хвилині майже через пів поля пройшли, перепасовуючи м’яч Ігор Курило та Тарас Гром’як. Останній пробив по воротах, кіпер «Дністра» відбив м’яча, а першим на добиванні був Ігор Сороцький, який і добив смагастого у сітку (0:3). На 68-й хвилині Сергй Полянчук вийшов віч-на-віч з воротарем і був ним збитий. Арбітр матчу без вагань вказав на одинадцятиметрвоий. Пенальті чітко реалізував Андрій Дубчак (0:4). В одній з небагатьох контратак, гравці «Дністра» зуміли один м'яч відквитати (1:4).

ФК «Тернопіль» (перший тайм): Кравчук, Курило-к, Кондзьолка, Соколовський, І. Сороцький, Кривий, Гром’як та чотири гравці та перегляді.

ФК «Тернопіль» (другий тайм): Кравчук, Кривий, Гром’як, Клекот, В. Сороцький, Дубчак, Чорний, Полянчук, три гравці на перегляді.

Вибір читачів за тиждень

Відео