Тернополянам розповіли про секс і владу (фото)

6-4VEz1ka08

Лекцію «Секс і влада у стосунках» провели у Тернополі вчора, 23 червня.

Близько півсотні молодих людей прийшло послухати лекцію про те, як правильно будувати взаємини.

Організатори стверджують: люди не повинні соромитись відкрито говорити про секс, адже це цілком нормальні речі.

zsXGBLatxZY
zsXGBLatxZY

Під час тренінгу обговорили різні питання, що стосуються взаємин, серед них – одне із найважливіших – «гендерна рівність у стосунках».

Лектором виступив відомий спікер Ігор Папуша. Він ділився із слухачами знаннями, набутими за багато років. Розповідав, як правильно жінка чи чоловік мають реагувати на дії свого партнера.

NiN-85BvWLA
NiN-85BvWLA

Своїми враженнями від почутого діляться тернополяни:

- Загалом лекція була досить пізнавальною, варто відмітити, що недарма відвідала її. Найбільше запам'яталася схема розвитку відносин, адже раніше над таким не задумувалась. Також позитивним є те, що після лекції виникає багато питань перш за все до себе, - розповідає тернополянка Тетяна.

iXWM6ioaW08
iXWM6ioaW08

- Звісно ж, на лекції я почерпнула для себе нову інформацію. Багато речей вже були мені відомі, проте над стосунками я ніколи раніше не задумувалася суто з теоретичної точки зору. До прикладу, ми повинні розрізняти потреби та бажання, до того ж, треба вміти надавати переваги, - ділиться враженнями Надія.

8egXmZfNgv8
8egXmZfNgv8

- Сьогодні відвідав на пeрший погляд цікаву лeкцію, алe я був дужe розчарований, вона нe була провeдeна по тих питаннях, які вказувалися у брошурі, сам формат нагадував якісь схeми, які нe розумів ніхто, окрім дeкількох людeй. Лeктор, хоч і був хорошим, протe повного контролю та володіння аудиторією нe було. Мeні сподобалося тe, що він приводив цікаві приклади, проте їх пояснeння були надзвичайно нудними. В загальному, трeнeр хороший, протe тема, на мою думку, нe розкрита, - каже Степан.

Вибір читачів за тиждень

Відео