У Хоросткові визначали найсильнішого армреслера (фото)

    У Хоросткові, Гусятинського району, що на Тернопільщині, у минулі вихідні відбулись змагання з армспорту. 20 учасників виявили бажання помірятись силами між собою та визначити, хто з них найсильніший.

Глядачі з ентузіазмом вболівали за своїх знайомих та родичів, а любителі армспорту самовіддано боролись за перемогу.  За півтори години суддівська колегія у складі Ярослава Вавричака та Олександра Середи визначила переможців.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     Перше місце виборов Василь Токар з Борщова, друге місце завоював Андрій Балабух із села Яблунів Гусятинського району, третє місце посів Ігор Витвіцький із села Верхівці Гусятинського району.

     Міський голова м. Хоростків  Степан Гладун нагородив переможців змагань грошовими преміями. Вони отримали також грамоти, медалі Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”  та призи від ТОВ «Галичина Ласунка». За участь у змаганнях  учасники отримали відзнаки від „Спорту для всіх”.

       Організували змагання: голова клубу зимового плавання м. Хоростків Василь Шевчук, управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео