У Тернополі мікроавтобус викрали із... штраф-майданчика

_146779380251

Обманом забраний з території майданчика тимчасового зберігання вантажний бус зловмисник розукомплектував, а потім повернув. Рідні власника транспортного засобу звернулися із заявою до поліцейських.

Кримінальне провадження, розпочате за частиною першою статті 289 Кримінального кодексу, нині проводять слідчі Тернопільського відділення поліції. Як з’ясувалося, бус належить 43-річному тернополянину. Проте чоловік наразі за вчинення злочину перебуває у слідчому ізоляторі, а транспортний засіб, який проходив у кримінальному провадженні, був вилучений і поміщений на майданчик тимчасового зберігання у селі Байківці Тернопільського району.

Зі слів рідних власника, на черговому побаченні син заявив, про те, що його автомобіль зі штраф-майданчика зник. Мати звернулася із заявою до поліцейських і з’ясувалося, що дійсно транспортний засіб забрав чоловік, котрий прийшов із довіреністю від власника. Найімовірніше підробленою. Правоохоронці встановили, що спокусився на чуже майно знайомий власника - 43-річний тернополянин. Через деякий час останній таки повернув бус - пригнав і залишив його біля майданчика тимчасового зберігання. Щоправда, машина була частково розукомплектована. Правоохоронці з’ясовують деталі та обставини злочину. Триває досудове розслідування.

Вибір читачів за тиждень

Відео