Патрульні під Тернополем відпустили п'яного злодія та упустили свій шанс розкрити крадіжку

авто

Про те, що п'яний молодик викрав авто, щоб поїхати на фестиваль, повідомили на сайті dosie102.

«Водій не мав при собі жодних документів на транспорт, а також перебував у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні усе задокументували та склали два адміністративних протоколи. Водія і його товариша відпустили», - йдеться у повідомленні.

Чому патрульні не перевірили автомобіль по базі даних? Чому не вияснили, кому він належить? Чому відпустили горе-водія, який не надав документів на право володіння транспортним засобом, хоча користувався ним? Чому немає жодної інформації про цей випадок від самої патрульної поліції?

Натомість, копи «біля автівки залишили чергових, очікуючи слідчо-оперативну групу, аби відігнати транспорт на арештмайданчик».

За складеним патрульними протоколом зловмисника розшукали на наступний день. «Чоловік у скоєному зізнався. Він заявив, що вирішив з товаришем викрасти авто, аби доїхати на фестиваль »Файне місто”. Раніше житель Тернопільського району у поле зору правоохоронців не потрапляв. Слідчі розшукують напарника викрадача. Триває слідство", - повідомляє dosie102.

Вибір читачів за тиждень

Відео