Поспішайте придбати насіння гороху в «Агропродсервісі» - і будете з прибутком

WP_20160711_19_20_45_Pro

Кожен керівник і агроном господарства знає, наскільки вигідно займатися вирощуванням гороху. Але не кожен має змогу це робити самостійно, адже урожайність, а звідси і прибуток, напряму залежать від якості насіння.

Компанія «Агропродсервіс» отримує найвищі якісні показники посівного матеріалу гороху завдяки впровадженню новітніх технологій вирощування цієї культури і використанню високопродуктивних сортів «Гамбіт», «Зекон», «Слован» чеської селекції та «Саламанка» - компанії «Лемке». Весь урожай гороху проходить ретельне очищення та доводиться до найвищих посівних кондицій на власному насіннєвому заводі «Кімбрія».

WP_20160711_19_19_07_Pro
WP_20160711_19_19_07_Pro

Перші обмолоти зеленозерного гороху сорту «Зекон» на 88-гектарній площі у Настасові показують, що цьогоріч його урожайність буде кращою проти минулого року. Вчора тут приступили до роботи 5 потужних комбайнів, обладнаних флекс жатками. А ще належить зібрати жовтозерного гороху згадуваних сортів на 550-гектарах у Тернопільському та Козівському районах.

За оцінкою експертів, вирощування гороху в Україні є справою вигідною. На їх думку, у нинішньому році буде попит і на жовто-, і на зеленозерний горох. Тому в «Агропродсервісі» цій культурі й надалі приділятимуть посилену увагу.

WP_20160711_19_24_59_Pro
WP_20160711_19_24_59_Pro

«У наших планах, - говорить директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран, - збільшити у наступному році посіви гороху до тисячі гектарів. Для цього залишимо на власні потреби в межах 300 тонн насіння гороху, решту посівного матеріалу буде реалізовано для вітчизняних товаровиробників».

Керівникам господарств, наголошує Андрій Степанович, радив би завчасно запастися насінням гороху перевірених сортів, виробленого саме у нашій компанії, і тоді ви гарантовано будете з прибутком. Крім іншого, як відомо, ця культура найшвидше звільняє післяжнивне поле і є добрим попередником, бо накопичує у ґрунті азот та інші поживні речовини.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео