Віра Олександрович

Тернопільщина уже віддала на потреби армії 62 мільйона

Військовий збір_ф

62,5 мільйона гривень військового збору перерахували до державного бюджету жителі Тернопілля від початку цього року. Виконання прогнозного показника становить 106,8%.

  • Порівняно із аналогічним періодом торік сума зросла більш як на 10 мільйонів гривень, - каже начальник Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області Ігор Комендат.Зростання становить на 19,5%.

Нагадаємо, військовим збором оподатковують доходи у формі зарплати, інших заохочувальних і компенсаційних виплат або  інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Півтора відсотка, крім того, стягують із виграшу у державну і недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри, доходи, які платник отримав згідно з цивільно-правовими договорами (договори підряду) за виконання робіт (надання послуг), сума яких відображається в акті приймання-передачі виконаних робіт (наданих послуг) та низку інших, які підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб. Про це повідомили у відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео