На Тернопільщині виготовляють електроустаткування для BMW, Mercedes, Opel та Audi

зборів1

З ініціативи ТзОВ «Електроконтакт Україна» та за сприяння Зборівського районного центру зайнятості проведено День відкритих дверей на виробництві. До слова, підприємство з іноземними інвестиціями займається виготовленням електричного устаткування для автомобілів таких світових марок, як: «ВМW», «Мерседес», «Опель», «Ауді».

Майстер з виробничого навчання Юрій Олекса ознайомив безробітних з професією монтера кабельного виробництва, розповів про умови оплати праці і систему заохочувальних бонусів. Детально зупинився на процедурі оформлення трудових відносин.

Слід зазначити, що товариство постійно запроваджує інноваційні технології, дбає й про соціально-побутові аспекти: на заводі є їдальня, медпункт. У перспективі «Електроконтакт Україна» планує розширити виробничі потужності, збільшуючи зайнятість до 1000 робочих місць. Також на підприємстві приділяється велика увага питанням профнавчання, зокрема, виробничому та інноваційному менеджментам, вивченню іноземних мов (англійської та німецької).

«Наша компанія готова також розглянути питання щодо організації підвезення працівників з населених пунктів, де складна транспортна доступність», - зауважив Юрій Олекса.

Безробітні, які взяли участь у заході, оглянули підприємство, на власні очі побачили, як організовано процес виробництва, у тому числі, які умови створені для праці осіб з обмеженими фізичними можливостями. Вразили гарні та чисті гардеробні, санвузли, кімнати для прийому їжі.

Вибір читачів за тиждень

Відео