Учасників «Ходи за мир» тернопільський нардеп хоче відправити на фронт

Zastavny1 (1)

Хода під прапорами православної церкви Московського патріархату, яка розпочалася з Тернопільщини та Донеччини, підриває внутрішньо-політичну ситуацію в Україні. В цьому впевнений народний депутат Роман Заставний.

«Цією ходою хтось хоче прикрити кремлівські дії на території нашої держави», – переконаний політик.

«Тим, хто хоче миру – краще йти на україно-російський кордон і там відстоювати спокій в нашій державі, а не влаштовувати провокації під проводом російського ФСБ у Києві!» – наголосив  народний депутат від «Народного фронту» Роман Заставний.

Депутат вважає, що до Почаївської Лаври й так є чимало запитань і застережень. Зокрема, щодо прихильності її священнослужителів до кремлівської влади і пропаганди сепаратистських настроїв в Україні.

«На постійну агресію служителів Почаївської Лаври, що зовсім не властиво християнам проукраїнських церков, регулярно звертає увагу Самооборона Майдану Тернопільщини. Сьогодні ж держава йде назустріч Всеукраїнській Раді Церков, а Московський патріархат влаштовує заходи, які сприяють міжконфесійним конфліктам у державі та підривають внутрішньо-політичну ситуацію в країні. До того ж в той момент, коли їхнє проросійське керівництво воює проти українського народу», – обурюється Роман Заставний.

Вибір читачів за тиждень

Відео