Кількість працівників податкової поліції Тернопільської фіскальної служби скоротили майже вдвічі

ДФС,Віталій Дума

Кількість працівників у підрозділах податкової поліції скоротили майже на 45%. Відтак, із 44 робітників там залишилось 25.

Про це повідомили сьогодні, 21 липня, на брифінгу в Головному управлінні Державної фіскальної служби в області.  Це недостатня кількість людей для ефективної роботи на обласному рівні.

- За результатами проведених у 2016 році заходів з оптимізації структури Державної фіскальної служби, штатна чисельність підрозділів податкової міліції скоротилась майже удвічі. Скорочення було 41 чи 43%, зараз уже точно сказати не можу і воно дуже відобразилось.  Вчора ми, буквально,Ю залишились вчотирьох. Всі інші поїхали на відпрацювання, - розповів перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби Віталій Дума.

ДФС,Віталій Дума
ДФС,Віталій Дума

Нагадаємо, під час оптимізації в обласній фіскальної службі звільнили трьох працівників, які проходили службу у зоні АТО. Причому, зробили це не після їхнього повернення зі сходу, а за результатами проходження атестації працівників податкової.

- Була проведена тематична перевірка, зауважень до звільнення немає. Я вам скажу так, це не було просто звільнення. Ми десь бачили їх в складі. Проте після проведення атестаційної комісії було прийнято рішення про звільнення їх з органів фіскальної служби, - наголошує Віталій Дума.

Віталій Дума запевнив: не зважаючи на невелику кількість працівників, серед яких 19 оперативників і 6 слідчих, робота триває і буде тривати.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео