Понад мільйон гривень вилучили тернопільські податківці у ході операції «Рубіж-2016» (фото,відео)

emtZdLxoKNM

Тернопільські податківці проводять операцію «Рубіж-2016» . Такі заходи фіскали вживають, аби виявити і зруйнувати схеми ухилення від сплати податків.

Про це повідомили на брифінгу в Головному управлінні Державної фіскальної служби в області.

  • Рішення про проведення операції «Рубіж-2016» викликано необхідністю підвищення ефективності роботи у протидії незаконному ввезенню товарів та їх подальшому обігу на ринку. Я хочу сказати, що наша митниця є однією із найменших в Україні, але так само тут роботи хватає у різних напрямках. Насамперед, це нами зруйновано схему імпорту транспортних засобів за заниженою ціною, що призвело до несплати митних платежів на суму 6,9 млн грн , - пояснює перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби в області Віталій Дума.

Наразі у податковій розслідуюсь справу про незаконне використання пільг по акцизному податку при імпорті тютюну. Це завдало збитків на мільйони гривень.

  • Зараз відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного використання пільг на акциз. В наслідок чого, бюджету завдано збитків на суму 26,7 млн грн ,- каже Віталій Дума.

VKT6686kQ6g
VKT6686kQ6g

Загалом, за перший квартал 2016 року, працівники тернопільської податкової міліції вилучили предметів митних правопорушень на понад мільйон гривень.

  • Останнє, це ми вилучили підакцизну продукцію на 933 тисячі, це було в червні місяці, - підсумував Віталій Дума.
[embed]https://youtu.be/tuNkHl1tUfo[/embed]

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео