У «Жіночій справі» демонстрували методи фотодруку на Тернопільщині (фото)

фот ланівці

Відбулося чергове засідання клубу «Жіноча справа», що діє при Лановецькому  районному центрі зайнятості. У ньому взяли участь 12 безробітних жінок та власниця місцевої фотостудії Оксана Гоменюк.

Пані Оксана із захопленням розповіла про історію виникнення фотографії, як сама стала фотографом, як долала перешкоди на шляху до відкриття фотосалону.

«Фото - не просто наявність відповідної апаратури, - сказала приватний підприємець. - Фотографу потрібно бути свого роду художником, психологом, адже на вдалій світлині можна побачити душу. Це копітка робота з людьми, постійне навчання новому та самовдосконалення, адже якщо хочеш бути професіоналом поза конкуренцією, маєш тримати руку на пульсі новинок, технологій, моди».

Також майстриня продемонструвала методи друку фотокарток, зокрема, застосування фото на посуді, одязі, сувенірах, що викликало особливий інтерес в учасниць заходу.

Безробітним жінкам Оксана Гоменюк порекомендувала завжди займати активну життєву позицію, позитивно думати і конструктивно вирішувати проблемні ситуації.

ланівці
ланівці

Вибір читачів за тиждень

Відео